Deskundige advocatenkantoor Twente

Bent u op zoek naar het meest deskundige advocatenkantoor Twente? Dan kan u onbezwaard aankloppen bij MRS Advocaten te Enschede. Onze specialiteit bevindt zich op een divers aantal rechtsgebieden. Zo zijn wij in staat om bijstand te verlenen als het gaat om ingewikkelde juridische zaken. We begrijpen goed dat het soms lastig is om door de bomen het bos te kunnen zien. Wees verstandig en stel uw vertrouwen in hét deskundige advocatenkantoor Twente.

Pro Deo deskundige advocatenkantoor Twente

AdvocaatEr bestaat gelukkig een wet op de rechtsbijstand die regelt dat iedereen, ongeacht zijn of haar inkomsten, toegang heeft tot ondersteuning van een deskundig advocatenkantoor in Enschede. Dit betekent dat er kosteloos een raadsman ter beschikking wordt gesteld, oftewel een zogenaamde Pro Deo advocaat. Als u te veel verdient om hiervoor in aanmerking te komen, rekenen wij een uurtarief à 175 euro per uur. Let wel, dit standaard tarief is exclusief BTW en administratieve kosten. Wij staan voor transparantie, dus u krijgt vooraf altijd een betrouwbare indicatie van de kosten die u kan verwachten. Dit is een van de speerpunten van ons deskundige advocatenkantoor Twente. Maakt u zich zeker geen zorgen over nare financiële verrassingen bovenop de toch al belastende onzekerheid over uw rechtszaak.

Wij staan u graag bij op het gebied van strafrecht, dit zijn vaak zware zaken met veel aandacht in de kranten, op televisie en het internet. Beschuldigd worden van een misdrijf gaat je niet in de koude kleren zitten, wij nemen zoveel mogelijk zorg uit handen door bijvoorbeeld als woordvoerder in de media op te treden. Dat hoort simpelweg bij een deskundige advocatenkantoor Twente.

Schuld en incasso

Zit u diep in de schulden en heeft u geen idee meer hoe u tot een oplossing kan komen? Dan voorziet ons deskundige advocatenkantoor Twente in de broodnodige hulp in het traject van schuldsanering. Ook voor alle incassoproblemen kan men passende regelingen treffen via MRS, deskundige advocatenkantoor Twente. Er is geen drempel om even bij ons binnen te stappen.

Facebook12
Twitter4