Eigen boek laten drukken

U heeft een boek geschreven, dat is niet over één nacht ijs gegaan. Nu is het tijd om uw boek te laten drukken. Echter loopt u tegen een aantal zaken aan. U wil natuurlijk niet een vermogen uitgeven om uw eerste boek uit te geven, eerst wilt u zeker weten dat er animo is. U wilt niet straks thuis zitten met een grote stapel boeken die u fantastisch vindt, maar verder wil niemand ze hebben. Gelukkig kan u uw eigen boek laten drukken via Ipskamp printing in een beperkte oplage. Zodat u precies het aantal boeken laat drukken die u wilt hebben. Alleen waar laat u uw boeken dan drukken?

Ipskamp Printing uw partner om uw eigen boek te laten drukken

Boek drukkenWanneer u gaat zoeken naar een partij om uw boek te laten drukken, in een kleine oplage, dan komt u gelukkig al snel terecht bij Ipskamp Printing. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei drukwerk in oplages van 1 tot en met 2000 stuks. U kan dus ook prima bij ons terecht wanneer u uw boek wilt laten drukken in een beperkte oplage. Ipskamp Printing biedt 3 verschillende druktechnieken die danwel verschillende resultaten danwel een verschillend prijs niveau hebben.

De druktechnieken om uw boek te laten drukken

Wanneer u een beperkte oplage wilt laten drukken, dan zijn er twee technieken die interessant zijn. Namelijk Premium Print, wat een soort professionele inkjet is, en Premium Plus Print, wat een drytoner systeem is. Het grootste verschil tussen deze twee druktechnieken is de eindafwerking, waarbij de Premium Plus Print een iets glossy-achtige uitstraling. Dit is uitermate geschikt voor foto’s en boeken waar afbeeldingen een belangrijke rol spelen. Wanneer de oplage iets groter is, dit geldt vanaf 500 exemplaren, is offset drukken een interessante techniek. Het verschil tussen deze technieken is de prijs per exemplaar ten opzichte van de opstart kosten. Om uw boek te laten drukken is het dus verstandig om eerst contact op te nemen met Ipskamp Printing, zodat wij u van deskundig, persoonlijk advies kunnen voorzien.

Facebook12
Twitter4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.