ERP software

Bent u op zoek naar ERP software voor uw bedrijf? Dan is het belangrijk om eerst te weten wat ERP software voor uw bedrijf kan betekenen. De eerste stap hiervan is, wat is ERP software? ERP staat voor “Enterprise Resource Planning” wat in de praktijk een pakket betekent waarin u voorraden, productieprocessen, manuren, inkoop en verkoop kan beheren. Het is dus een totaal pakket voor uw hele onderneming. Dit brengt veel voordelen en enkele nadelen. Zeker wanneer er gekozen wordt voor een oplossing in de cloud.

Voordelen van ERP software in een cloud

Software in de cloudWanneer u er voor kiest om uw ERP software in een cloud te laten draaien. Dan kiest u voor een oplossing waarbij uw ERP volledig online draait op de beveiligde servers van Microsoft of op een server van uw keuze. De server zorgt ervoor dat uw ERP altijd draait en dat de updates op tijd worden doorgevoerd. Tevens zorgt de server ervoor dat uw ERP altijd een goede back-up heeft. Zodat u niet onverhoopt gegevens kwijt raakt mocht de server kapot gaan. Het enige nadeel van in een cloud werken is dat u internet verbinding nodig heeft om in uw ERP software te werken. Dit kan natuurlijk ook gezien worden als een voordeel, want zolang u internet heeft kan u in uw ERP pakket. Dus ongeacht waar u bent kan u bij uw gegevens, zolang u internet hebt!

ERP software laten implementeren

Wanneer u er voor kiest om ERP software te laten implementeren dan is het verstandig om een expert in te schakelen. Gelukkig kan u een beroep doen op ERP software online, uw expert in ERP oplossingen. Wij kunnen u ondersteunen in het hele proces van het maken van de keuze tot en met de implementatie en training van uw personeel. Kies dus voor een echte totaal oplossing, kies voor de oplossing van ERP software online!

Facebook12
Twitter4