Gelukspoppetjes

Wanneer u aan kleine cadeautjes denkt, denk dan eens aan het geven van gelukspoppetjes. Deze poppetjes komen in alle vormen en maten en ze zijn een leuke en betaalbare manier om iemand geluk toe te wensen. Bij kleine geschenken gaat het meestal niet om het cadeau maar om de gedachte. En de gedachte achter gelukspoppetjes is natuurlijk heel duidelijk. U wenst iemand geluk toe. Er zijn veel verschillende gelukspoppetjes die allemaal een net iets andere betekenis hebben. Of een andere origine hebben. Daarom kan het verstandig zijn om u eerst even in te lezen over wat het poppetje wat u op het oog heeft precies betekent.

Wat is de betekenis en achtergrond van veel voorkomende gelukspoppetjes

GelukspoppetjesEen van de bekendste geluksbeelden is de Boeddha. Er zijn twee duidelijk verschillende stromingen in de boeddha beelden. Zo zijn er de Serene Boeddha en de Lachende of Chinese Boeddha. Beiden brengen geluk als ze gegeven worden, waarbij de waarde van het beeld versterkt wordt omdat het een gift is. Bij de Chinese boeddha brengt het aaien van de buik ook geluk. Andere veel gebruikte gelukspoppetjes zijn Kimmidolls en Kokeshi dolls. Ook worden vaak bijtjes gebruikt om geluk over te brengen.

Gelukspoppetjes koopt u bij LuckyTouch

Wanneer u gelukspoppetjes kopen wilt, dan komt u gelukkig al snel terecht bij LuckyTouch. LuckyTouch biedt allerlei klein cadeautjes en gelukspoppetjes aan. Die u eenvoudig online kan bestellen. Dan worden ze zo spoedig mogelijk bij u thuis bezorgd. Wij werken ook volgens het principe dat u bij een grotere bestelling korting krijgt. Dit kan oplopen tot 25% van de prijs. Zo kan u snel en eenvoudig de gelukspoppetjes bestellen die u wilt weg gaan geven. Dit is natuurlijk ideaal voor evenementen als bruiloften waar u al uw gasten een kleinigheidje mee wilt geven. Dus wanneer u op zoek bent naar gelukspoppetjes of andere kleine geschenkjes, kijk dan op de website van LuckyTouch!

Facebook12
Twitter4