Thesis drukken met spoed

Het einde is in zicht, uw proefschrift is geschreven, de zaal is geboekt, de voorbereidingen voor het feestje zijn ook al druk bezig. In al het regelwerk is uw proefschrift even blijven liggen en uw thesis drukken moet nog wel geregeld worden. Alleen nu is er wel spoed geboden om te regelen dat uw thesis drukken gaat lukken. Gelukkig biedt Ipskamp Printing een spoedservice aan, waarin wij garanderen dat wij uw thesis drukken binnen 5 werkdagen, mits u aan een aantal voorwaarden voldoet.

Waar moet u aan voldoen om met spoed uw thesis te drukken

ThesisEen thesis drukken met spoed vereist wel een nauwe samenwerking tussen de klant en de drukkerij. Om die reden verwachten wij een aantal zaken van u. Ten eerste zullen wij zo spoedig mogelijk, digitaal, een aantal proeven aanleveren. Wij verwachten dat u binnen dezelfde dag een keuze maakt. Ook staat bij een spoeddruk de druktechniek al vast. Een spoeddruk wordt altijd gedaan met de Premium Print techniek. De oplage van uw boek is ook beperkt, tot een maximum van 250 exemplaren. Natuurlijk rekenen wij een toeslag voor spoed, deze toeslag is 50 euro. Het laatste waar u rekening mee dient te houden bij een spoeddruk is dat een wijziging of correctie een vertraging van 1 tot 2 werkdagen zal opleveren.

Ipskamp Printing staat klaar om uw thesis te drukken

Wanneer u contact legt met Ipskamp Printing met een verzoek om uw thesis te drukken, dan zullen wij graag met u eerst een adviserend gesprek aangaan. Wij snappen dat wanneer er spoed geboden is het met het drukken van uw proefschrift dat u geen geduld heeft voor een uitgebreid informerend gesprek. Wanneer u gebruik maakt van de spoedservice om uw thesis te drukken, dan zal u merken dat wij echt doorpakken en dat wij leveren wat wij beloven!

Facebook12
Twitter4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.