De tien mooiste bloemen om thuis te laten bezorgen

Als het gaat om het noemen van de tien mooiste bloemen om thuis te laten bezorgen door een bloemist dan ligt het eraan of het een bruidsboeket, een rouwboeket of zo maar een bloemetje betreft. U kan het zo persoonlijk maken als u maar wil, en daardoor kunnen keuzes verschillen. Hieronder proberen we de desondanks de tien mooiste bloemen om thuis te laten bezorgen op een rijtje te zetten.

Met stip op nummer één staat toch wel de roos. Door de vele soorten kunt u eindeloos variëren met de bloem der bloemen. Op een goede tweede plek komt een andere populaire bloem die liefde verklaart en geluk overbrengt: de tulp. Tussen december en het voorjaar zijn ze voorradig en zeer gewild in zowel rouw- als bruidsboeketten.

Thuis mooie bloemen laten bezorgen is heel simpel

De bloem die symbool staat voor dankbaarheid is de hortensia. Of het nu een uitvaart betreft of een feestelijke gebeurtenis, een hortensia past in feit bij ieder thema. Wie wat ruimer in zijn budget zit kiest voor de heerlijk geurende lelietje-van-dalen. Ook de gardenia behoort tot de iets prijziger categorie en heeft eveneens een wat nadrukkelijker geur.

De aronskelk is eveneens zeer gewild, ze doen het goed in een bloemborder en kunnen ook als snijbloem geteeld worden. De pioenroos wordt vaak gebruikt in bruiloftsboeketten in het voorjaar, maar ook als decoratiebloem is hij geliefd. De ranonkel heeft wel enige gelijkenis met de pioenroos maar is wat voordeliger en heeft een wat minder sterke geur. De stevig geurende stephanotis is onder meer in trek omdat hij niet zo duur is en het gehele jaar leverbaar bij de bloemist. Tot slot de vlinderbloem lathyrus, de niet-giftige variant die veelal als sierplant in tuinen voorkomt.

Bedenk dat u als bedrijf of particulier deze bloemenpracht op alle denkbare tijdstippen en plekken tegen een scherpe prijs kan laten bezorgen. Kijk bijvoorbeeld rond op Frederique’s Choice voor een goede prijs.

Facebook12
Twitter4