Vandaag uw auto verkopen

U wilt uw auto verkopen, het liefst gister maar als het moet dan maar vandaag. Hier kunnen verschillende reden voor zijn, maar de grondslag is, u wilt geld voor uw auto, en het moet snel. Helaas vervallen er bij deze insteek wel een aantal mogelijkheden om uw auto te verkopen. U kan bijvoorbeeld uw auto dan moeilijk verkopen via een advertentiewebsite zoals marktplaats, of via een veilingswebsite zoals Ebay. Er zijn gelukkig wel alternatieven waarmee u uw auto echt vandaag kan verkopen.

De mogelijkheden om vandaag nog uw auto te verkopen

AutoverkoopDe eerste mogelijkheid om vandaag uw auto nog kwijt te raken is, deze naar de stort te brengen. U bent dan gegarandeerd van uw auto af en waarschijnlijk krijgt u er dan ook nog wat geld op toe. Er zitten ook nadelen aan uw auto naar de sloop brengen. Ten eerste krijgt u amper geld voor uw auto, slechts de waarde van uw auto in schroot. Wanneer u schade heeft kan dit een oplossing zijn, maar mocht de auto niet meer rijden, dan komt de sloper hem graag op halen voor een “kleine” vergoeding. Een alternatief is uw auto verkopen aan Gratisuwautoverkopen.

Uw auto verkopen aan Gratis uw auto verkopen

Wanneer u uw auto verkopen wilt, en er is spoed bij geboden, voer dan het kenteken in op onze website. Vervolgens komt er nog een formulier, wanneer u dit invult zal een van onze medewerkers spoedig met u contact opnemen. Wij doen direct een bod op uw auto, dit bod is gebaseerd op de marktwaarde van uw auto. Wanneer u ons bod accepteert dan zullen wij een afspraak plannen om de auto over te dragen. U krijgt van ons direct een vrijwaring en het geld wordt ook direct overgemaakt. U kan dus vandaag uw auto verkopen bij Gratisuwautoverkopen.nl, dit geld ook voor schade- en sloopauto’s!

Facebook12
Twitter4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.