Wieldoppen top 3

Zoals u inmiddels al heeft ontdekt is Wieldop.com een uitstekende website om wieldoppen voor een scherpe prijs te kunnen kopen. Zowel voor wieldoppen van de bekendere automerken en types als voor de universele wieldoppen. Elke wieldop voldoet aan dezelfde kwaliteiten, het verschil zit in de afwerking van de wieldop. Om een kwalitatieve wieldoppen top 3 te kunnen maken, zou er verschil in kwaliteit moeten zijn, anders krijg je een wieldoppen top 3 met 3 wieldoppen op een gedeelde eerste plaats.

Om deze reden hebben we de wieldoppen top 3 van de meest verkochte wieldoppen samengesteld. Ook dit is eventueel niet geheel relevant aangezien dit afhangt van welk type auto er in Nederland de meeste exemplaren rondrijden. Al kan het u wel helpen wanneer u graag een type wieldop wil hebben waar er juist niet al te veel van zijn in het verkeer. Uiteindelijk willen de meeste mensen toch graag iets uitzonderlijks of iets anders dan de rest hebben.

Lijst beste wieldoppenOp de eerste plaats in onze wieldoppen top 3 staan wieldoppen van 16 inch van het merk Opel, en het type Vivaro. De Vivaro wordt vaak gebruikt als bedrijfswagen, en is het model van mini-bestelbus. Op de tweede plaats in onze wieldoppen top 3 vinden we vervolgens de  Toyota Yaris wieldoppen van 14 inch. Deze kleine 5-deurs hatchback wordt vaak gebruikt als stadsauto. De wieldoppen top 3 wordt afgesloten door de Peugeot 208 van 15 inch. Iedereen zal inmiddels wel bekend zijn met dit type van de Peugeot. Het schijnt dat men in een Peugeot 208 wat van de Franse mentaliteit meeneemt wanneer men in deze auto rijdt, wat tot gevolg heeft dat er relatief vaak nieuwe wieldoppen voor worden aangeschaft. Want ook iedereen weet inmiddels wel dat Fransen niet kunnen rijden. Overigens staan op de 4e en de 5e plek respectievelijk de VW Universeel wieldoppen en de Renault Megane wieldoppen, maar deze kunnen niet worden meegenomen in de wieldoppen top 3.

Facebook12
Twitter4