Zakelijk pakket versturen

Een zakelijk pakket versturen is voor ieder bedrijf een belangrijke zaak. Pakketten moeten iedere dag bezorgd worden, vaak meerdere momenten per dag, in allerlei richtingen, en ze moeten verschillende afstanden afleggen, zowel in binnen- als buitenland.

Dat dat liefst tegen een zo gunstig mogelijk tarief moet gebeuren, spreekt vanzelf. En dat het snel moet gebeuren, ook. Tijd is geld, per slot van rekening, zeker als het om bedrijfspost gaat. Als iemand op een pakket zit te wachten voor hij of zij verder kan gaan met wat hij aan het doen is, is een snelle bezorging van groot belang.

Optimaal aansluiten bij iedere verzendbehoefte

Voor een deel van de zakelijke pakketten is een zo spoedig mogelijke bezorging van groot belang. Zoals we al aangaven: als er iemand op de bezorging van een pakket zit te wachten voor hij verder kan, zal iedere vertraging geld kosten, hetzij voor het bedrijf zelf, als het om interne post gaat, hetzij voor de klandizie, omdat een klant afhaakt als hij te lang moet wachten.

Voor een ander deel van de pakketten is het belangrijk dat ze wel zo snel mogelijk bezorgd worden, maar tegen zo laag mogelijke tarieven. De snelle bezorging is dan niet meer de enige eis.

Scherpe tarieven

Voor zakelijke pakketten zijn er verschillende oplossingen voor verschillende verzendbehoeftes. Express delivery is een keus, maar een koeriersdienst kan scherpere tarieven rekenen naarmate het meer pakketten in reguliere diensten kan bezorgen. Er kan dan gewerkt worden met vrachten die pakketten van verschillende bedrijven combineren, als ze dezelfde richting op moeten, of palletpost, dat op een bepaald moment in de week alle post van een bepaald bedrijf ophaalt dat een bepaalde richting op moet.

Extra diensten voor zakelijke post

Pakket versturenVoor zakelijke post zijn er ook extra mogelijkheden, die koeriersbedrijven beschikbaar stellen. Post kan opgehaald, voorraad kan opgeslagen worden bij het koeriersbedrijf, en dan van daaruit op het juiste moment ingepakt en verstuurd worden. Informeer naar de mogelijkheden!

Zakelijk pakket versturen

Facebook12
Twitter4